a
Heeft u asbest in uw woning of kantoorpand? Of twijfelt u of er zich asbest bevindt in uw pand en wilt u dit laten controleren? Neem dan contact met ons op.
info@asbor.nl

info@asbor.nl

085 0471243

085 0471243

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

Top
 

Asbestsanering

Asbestsanering

Asbest bestaat uit hele kleine, fijne vezels en heeft een paar zeer gunstige eigenschappen; het is onbrandbaar, isolerend, erg sterk en niet duur. Hierdoor is het in de vorige eeuw veelvuldig gebruikt als bouwmateriaal. Echter is gebleken dat asbest, zeker als het om losse asbestvezels gaat, zeer schadelijk voor de gezondheid kan zijn.

Als gevolg van deze gezondheidsrisico’s is het gebruik van asbest sinds midden jaren ’90 verboden. Omdat er in veel panden en bouwwerken nog steeds asbest aanwezig is blijft het een risicovolle operatie om onderhoud aan deze panden en bouwwerken uit te voeren.

Gezondheidsrisico's

De overheid had besloten dat alle asbestdaken in 2024 vervangen moeten zijn. U mocht dit als particulier of ondernemer vaak niet zelf doen, onder meer vanwege de gezondheidsrisico’s.

De wetgeving mbt asbestdaken die voor 2024 vervangen moeten is inmiddels veranderd. De wet- en regelgeving is aan het veranderen m.b.t. de asbest daken. Door de veranderende wetgeving mogen dus nog steeds de asbest daken gesaneerd worden. (echter wel alleen voor slopen en niet voor verbouwingen). Particulieren of ondernemers hebben nu langer de tijd gekregen om de asbest daken te laten saneren. Exacte regelgeving is er nog niet

Wilt u uw dak vervangen, of andere onderdelen van pand of bouwwerk waar asbest in aanwezig is? Of heeft u een vermoeden dat er asbest in uw pand aanwezig is? Neem dan contact op met onze specialisten! Zij vertellen u helder en duidelijk wat in uw situatie de beste manier is om hiermee om te gaan. Al onze vakkundige medewerkers zijn in het bezit van de juiste certificering en weten precies hoe ze op een veilige manier met asbest om moeten gaan. Ze zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en voeren alle werkzaamheden uit conform de normen en richtlijnen beschreven in de Arbeidsomstandighedenregeling (proces certificaat asbest sanering).

Bij Asbor beschikken we over de meest recente technieken en apparatuur om asbest veilig te verwijderen. Ook zijn we volledig op de hoogte van de juiste procedures en zijn we in staat overige partijen te infomeren. We ontzorgen u dus volledig!

Door asbest te laten verwijderen door onze ervaren experts verkleint u de kans op gezondheidsrisico’s voor uzelf en uw omgeving. Heeft u een vermoeden van de aanwezigheid van asbest? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze ervaren deskundigen gaan geheel vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden om asbest te verwijderen zonder veel overlast!

ASBOR een landelijk operatief asbest-, sloop-, bouw- en renovatiebedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van (asbest)sanering, renovatieprojecten en sloopwerkzaamheden kunnen wij elk project, groot en klein, met gemak aan.

Sinds 2017 werken wij als een besloten vennootschap, maar hebben al twee decennia lang ervaring op het gebied van asbestsanering. Onze kundige vakmensen helpen u graag van A tot Z bij het succesvol uitvoeren van uw project. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bekijken dan samen hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen.

Offerte aanvragen