a
Heeft u asbest in uw woning of kantoorpand? Of twijfelt u of er zich asbest bevindt in uw pand en wilt u dit laten controleren? Neem dan contact met ons op.
info@asbor.nl

info@asbor.nl

085 0471243

085 0471243

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

Top
 

Demontage

Demontage

Soms is het niet nodig of wenselijk om een heel pand of bouwwerk af te breken. Dan is demontage is goede oplossing. Bij demontage worden slechts bepaalde onderdelen van een pand of bouwwerk verwijderd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tussenmuren, stukken metaal, schroot of balken. Op deze manier krijgt uw pand niet alleen een hele nieuwe aanblik maar kan ook de functionaliteit worden veranderd.

Demontage is een goede manier om kosten te besparen. Het gebouw hoeft niet volledig afgebroken te worden en opnieuw te worden opgebouwd. Door het selectief verwijderen van een of meerdere elementen kunt u een totaal nieuw pand creëren, zowel als het gaat om uitstraling als indeling. Door het demonteren van (een gedeelte van) de gevel lijkt het alsof er een geheel nieuw pand is ontstaan! En door het verwijderen van een tussenwand creëert u een grotere ruimte binnen.

Duurzaam omgaan met schaarse grondstoffen

De onderdelen worden door onze vakkundige medewerkers zorgvuldig en inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften verwijderd. Daarna worden ze naar een verzamelplaats gebracht die speciaal bedoeld is voor dit soort onderdelen. De onderdelen worden na verloop van tijd gerecycled. Op die manier gaan we duurzaam om met schaarse grondstoffen en dragen we een steentje bij aan behoud van natuur en milieu.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers. Zijn staan klaar om u verder te helpen!

ASBOR een landelijk operatief asbest-, sloop-, bouw- en renovatiebedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van (asbest)sanering, renovatieprojecten en sloopwerkzaamheden kunnen wij elk project, groot en klein, met gemak aan.

Sinds 2017 werken wij als een besloten vennootschap, maar hebben al twee decennia lang ervaring op het gebied van asbestsanering. Onze kundige vakmensen helpen u graag van A tot Z bij het succesvol uitvoeren van uw project. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bekijken dan samen hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen.

Offerte aanvragen