a
Heeft u asbest in uw woning of kantoorpand? Of twijfelt u of er zich asbest bevindt in uw pand en wilt u dit laten controleren? Neem dan contact met ons op.
info@asbor.nl

info@asbor.nl

085 0471243

085 0471243

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

Top
 

Certificeringen

SC-520 asbestcertificaat

Omdat asbest een potentieel zeer gevaarlijke stof is mag dit niet door iedereen verwijderd worden. Om legitiem asbest te mogen verwijderen is het proces certificaat asbest sanering noodzakelijk. Dit certificaat is te behalen door een proces certificaat asbest sanering cursus te volgen en succesvol af te ronden. Tijdens deze cursus wordt de deelnemer opgeleid tot Deskundig Asbestverwijderaar (DAV). Alleen een DAV mag het asbestverwijderingsproces uitvoeren!

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met dit certificaat voldoe je als organisatie aan alle wetgeving op het gebied van veiligheid. Onze experts beschikken allemaal over dit certificaat en weten dus precies hoe ze met bepaalde situaties om moeten gaan. Het doel van het dit certificaat is vergroten van de veiligheid op de werkplek, waar die dan ook mag zijn. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers zich bewust worden van gevaren om zich heen. Deze bewustwording draagt bij aan de afname van bedrijfsongevallen.

ASBOR een landelijk operatief asbest-, sloop-, bouw- en renovatiebedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van (asbest)sanering, renovatieprojecten en sloopwerkzaamheden kunnen wij elk project, groot en klein, met gemak aan.

Sinds 2017 werken wij als een besloten vennootschap, maar hebben al twee decennia lang ervaring op het gebied van asbestsanering. Onze kundige vakmensen helpen u graag van A tot Z bij het succesvol uitvoeren van uw project. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bekijken dan samen hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen.

Offerte aanvragen