a
Heeft u asbest in uw woning of kantoorpand? Of twijfelt u of er zich asbest bevindt in uw pand en wilt u dit laten controleren? Neem dan contact met ons op.
info@asbor.nl

info@asbor.nl

085 0471243

085 0471243

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

Top
 

Over ons

Over ons

Welkom bij Asbor! Uw specialist als het gaat om asbestsanering, industriële bouwsanering, demontage, sloopwerkzaamheden en renovatie! Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor een of meerdere van deze werkzaamheden dan bent u bij de ervaren deskundigen van Asbor aan het juiste adres.

Asbor is een jong en dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Sinds 2017 werken wij als een besloten vennootschap, maar we hebben al twee decennia lang ervaring op het gebied van asbestsanering. Door deze jarenlange ervaring weten we waar we goed in zijn: we werken naadloos samen met alle ketenpartners. Ook behoort klantgerichtheid tot onze kernwaarden. Onze klanten komen op de eerste plaats en we stellen alles in het werk om de klantervaring te optimaliseren.

Daarnaast zijn we zeer loyaal aan onze opdrachtgevers en vinden wij bij Asbor korte en persoonlijke lijnen essentieel, zowel voor, tijdens als na het uitvoeren van onze werkzaamheden.

Asbor staat voor kwaliteit. We zijn een uitmuntende partner als het gaat om asbestsanering en duurzaam renoveren maar ook voor de (totaal-) sloop staan we voor u klaar. We zetten onze diensten in over de gehele industrie en kunnen u door onze jarenlange ervaring altijd van dienst zijn.

Asbor werkt met oog voor het individu en met zorg voor de omgeving. We gaan respectvol om met elkaar én met onze omgeving. We dragen graag ons steentje bij als het gaat om duurzame ontwikkeling en het behouden en verbeteren van natuur en milieu. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Bij Asbor brengen we passie, betrouwbaarheid, deskundigheid en jarenlange ervaring samen. Deze combinatie zorgt ervoor dat we u de beste dienstverlening kunnen bieden als het gaat om asbestsanering, industriële bouwsanering, demontage, sloopwerkzaamheden en renovatie.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u kennismaken met onze ervaren medewerkers?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

U bent van harte welkom!