a
Heeft u asbest in uw woning of kantoorpand? Of twijfelt u of er zich asbest bevindt in uw pand en wilt u dit laten controleren? Neem dan contact met ons op.
info@asbor.nl

info@asbor.nl

085 0471243

085 0471243

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

Top
 

Industriële bouw sanering

Industriële bouw sanering

Soms zitten gebouwen gewoon niet (meer) zo goed in elkaar. Of zitten ze wel goed in elkaar maar is er een aanpassing nodig. Dan kan het hele pand of bouwwerk worden gesloopt maar het kan ook zo zijn dat alleen de onderdelen worden verwijderd die niet meer aan de veiligheidsvoorschriften of wensen van de eigenaar voldoen. Dat is afhankelijk van elke afzonderlijke situatie.

Bij Asbor staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij verrichten ons werk met oog voor mens en milieu en hergebruik is daarbij een belangrijk onderdeel. Daarom is het mooi als een pand niet volledig wordt afgebroken maar alleen de ongewenste gedeelten kunnen worden verwijderd en vervangen. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het verrichten van deze werkzaamheden en kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn in uw specifieke situatie.

Wat we ook voor u doen, veiligheid staat altijd voorop. We beschikken over de meest recente technieken en apparatuur en onze medewerkers beschikken over de juiste (veiligheids)certificaten. Zo zorgen we ervoor dat ook bij industriële bouw sanering de veiligheid nooit in het gedrang komt.

U bent voor industriële bouw sanering bij ons aan het juiste adres! We zijn gespecialiseerd in het verwijderen van onderdelen van gebouwen die niet meer voldoen aan veiligheidsvoorschriften of wensen van de eigenaar.

Onze ervaren medewerkers nemen graag de mogelijkheden met uw door. Neem dus snel contact met ons op voor advies op maat!

ASBOR een landelijk operatief asbest-, sloop-, bouw- en renovatiebedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van (asbest)sanering, renovatieprojecten en sloopwerkzaamheden kunnen wij elk project, groot en klein, met gemak aan.

Sinds 2017 werken wij als een besloten vennootschap, maar hebben al twee decennia lang ervaring op het gebied van asbestsanering. Onze kundige vakmensen helpen u graag van A tot Z bij het succesvol uitvoeren van uw project. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bekijken dan samen hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen.

Offerte aanvragen