a
Heeft u asbest in uw woning of kantoorpand? Of twijfelt u of er zich asbest bevindt in uw pand en wilt u dit laten controleren? Neem dan contact met ons op.
info@asbor.nl

info@asbor.nl

085 0471243

085 0471243

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

Top
 

Renovatie

Renovatie

Als een pand of bouwwerk niet meer voldoet aan de veiligheidseisen dan is het hoog tijd voor een renovatie! Soms voldoet het pand niet meer aan de huidige eisen. Denk aan brandveiligheid of duurzaamheid. Maar soms voldoet het niet meer aan de wensen van de eigenaar of zijn nieuwe functionaliteiten noodzakelijk. Door op de juiste manier te renoveren hoeft het pand niet worden afgebroken. Met aanpassingen en vernieuwingen zorgen onze ervaren medewerkers ervoor dat het pand wordt aangepast zodat het weer jaren meekan!

Door te kiezen voor renovatie kunnen hoge kosten worden voorkomen. Als uw pand niet meer aan de veiligheidseisen voldoet riskeert u een hoge boete.

Maar ook door op tijd te renoveren voorkomt u verval van het pand en hoge kosten die daarmee gepaard gaan. Renovatie is uitermate geschikt om de uitstraling van uw pand in oude staat te herstellen of juist compleet te veranderen en vernieuwen!

Kleine aanpassingen of een grondige renovatie

Of het nu om kleine aanpassingen gaat of om een echt grondige renovatie, u bent bij ons aan het juiste adres! Denk aan het (ver)plaatsen van wanden, het vernieuwen van plafonds maar ook het aanleggen van bekabeling en/of leidingwerk. Onze ervaren medewerkers voeren alle renovatiewerkzaamheden uit in lijn met strikte veiligheidsrichtlijnen. Ze beschikken over de juiste certificering en gaan zorgvuldig te werk. Daarnaast vinden we bij Asbor duurzaamheid van groot belang. Dus ook bij onze renovatiewerkzaamheden gaan we zo milieubewust mogelijk om met materialen en recyclen we zo veel mogelijk van de gesloopte materialen.

Of het nu gaat om de volledige renovatie van uw bedrijfspand of een kleinschalige verbouwing van uw woonhuis, onze experts denken graag met u mee om uw pand te optimaliseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op voor een advies afgestemd op uw persoonlijke situatie!

ASBOR een landelijk operatief asbest-, sloop-, bouw- en renovatiebedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van (asbest)sanering, renovatieprojecten en sloopwerkzaamheden kunnen wij elk project, groot en klein, met gemak aan.

Sinds 2017 werken wij als een besloten vennootschap, maar hebben al twee decennia lang ervaring op het gebied van asbestsanering. Onze kundige vakmensen helpen u graag van A tot Z bij het succesvol uitvoeren van uw project. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bekijken dan samen hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen.

Offerte aanvragen