a
Heeft u asbest in uw woning of kantoorpand? Of twijfelt u of er zich asbest bevindt in uw pand en wilt u dit laten controleren? Neem dan contact met ons op.
info@asbor.nl

info@asbor.nl

085 0471243

085 0471243

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

Top
 

Sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden

In sommige gevallen kan een pand of bouwwerk niet gerenoveerd worden en is ook demontage geen oplossing. Dit kan te maken hebben met gewijzigde veiligheidsvoorschriften maar ook met de wensen van de eigenaar of de functionaliteit van het pand. Als met behulp van aanpassingen aan het gebouw niet het gewenste resultaat kan worden behaald wordt een bouwwerk of pand volledig verwijderd; gesloopt.

Renoverende sloopwerkzaamheden

Er kunnen echter ook renoverende sloopwerkzaamheden plaatsvinden. Hierbij blijven originele onderdelen van het pand behouden. Denk bijvoorbeeld aan het strippen van panden; hierbij worden vloerbedekking, plafond en eventuele tussenwanden verwijderd. Renoverende sloopwerkzaamheden kunnen een pand volledig transformeren en voorzien van nieuwe functionaliteit. Zo is het mogelijk om, zonder een enorme financiële investering, een bijna nieuw pand te creëren!

Oog voor mens en milieu

Bij alle sloopwerkzaamheden hebben we bij Asbor oog voor mens en milieu. Dat betekent dat we veilig werken. We beschikken over de juiste certificering en al onze medewerkers zijn opgeleid om zo veilig mogelijk te werk te gaan. Niemand zit te wachten op ongelukken. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Asbor. We houden ons aan alle milieuwetten en zetten ons in om zoveel mogelijk van de gesloopte materialen te recyclen. Zo dragen wij ons steentje bij aan het behoud van milieu en natuur.

Voor al uw sloopwerkzaamheden bent u bij Asbor aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor een persoonlijk gesprek! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.

ASBOR een landelijk operatief asbest-, sloop-, bouw- en renovatiebedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van (asbest)sanering, renovatieprojecten en sloopwerkzaamheden kunnen wij elk project, groot en klein, met gemak aan.

Sinds 2017 werken wij als een besloten vennootschap, maar hebben al twee decennia lang ervaring op het gebied van asbestsanering. Onze kundige vakmensen helpen u graag van A tot Z bij het succesvol uitvoeren van uw project. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bekijken dan samen hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen.

Offerte aanvragen