a
Heeft u asbest in uw woning of kantoorpand? Of twijfelt u of er zich asbest bevindt in uw pand en wilt u dit laten controleren? Neem dan contact met ons op.
info@asbor.nl

info@asbor.nl

085 0471243

085 0471243

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

BERCHVLIET 9A, 1046CB AMSTERDAM

Top

Asbestsanering

Asbest is een stof dat bestaat uit verschillende natuurlijke materialen. In vaste vorm kan asbest niet direct kwaad, maar wanneer de losse vezels worden ingeademd kan dit extreem schadelijk zijn voor de gezondheid. Om deze reden is het zeer belangrijk dat deze stof zo snel mogelijk verwijderd wordt uit bouwwerken. Jarenlang is asbest een populair middel geweest in de bouw vanwege de hittebestendigheid en isolerend vermogen. Asbest is inmiddels al jaren verboden en alle asbest dient voor 2024 uit alle bouwwerken en voornamelijk daken verwijderd te zijn.

Asbor is al jaren gespecialiseerd in asbestsanering. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten wij precies hoe wij asbest moeten herkennen, saneren (verwijderen) en afvoeren op een veilige manier. Heeft u asbest in uw pand of heeft u een vermoeden? Neem contact met ons op en wij geven u graag passend advies.

by admin
Client

Google

Services

Architectural Solutions

Year

2016